Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
 • °
 • La Divertiland Diner apetitul si imaginatia fac echipa buna

  2018,03,29

  Zilele trecute iti prezentam surpriza pregatita, de 8 Martie, fetelor si femeilor de catre Chef-ul nostru de care suntem atat de mandri! Dar la Divertiland Diner, restaurantul dedicat intregii familii din Divertiland Playland, surprizele se tin lant in fiecare zi in care copiii se aventureaza curiosi in lumea distractiei. De ce sa nu iti povestim, deci, noutatile de la bucatarie, asa cum se fac ele remarcate la locurile de luat masa? Chiar asa, mai  ales ca avem numai lucruri interesante sa iti dezvaluim!

  detalii
 • Atractiile-vedete de la Divertiland Playland: Partia de schi si Derdelusul

  2018,03,15

  La Divertiland Playland venim intotdeauna ca sa ne distram de minune in familie. Dar nu oricum, caci atunci cand sunt copiii prin preajma, veselia si ghidusia sunt firesti. La cel mai mare parc de joaca acoperit din Romania vrem ca totul sa fie deosebit. Si chiar este, pentru ca aici gasesti singura partie de schi si unicul derdelus indoor de la noi din tara, atractii pe care micutii pur si simplu le adora. De aceea, am ales ca saptamana aceasta sa va vorbim despre "vedetele" noastre.

  detalii
 • Prajitura Pavlova sau cum sa o surprinzi cu gratie de 8 Martie

  2018,03,08

  Iata ca este deja 8 Martie! Afara s-a mai inseninat si iarna pare ca s-a lasat induplecata in cele din urma sa-si ia talpasita. Ce mai, un moment excelent sa sarbatorim Ziua Femeii asa cum se cuvine: cu surprize, complimente si - pentru ca stim ca fiintele noastre dragi apreciaza mereu, un desert delicios de culoarea martisorului.

  detalii
 • Joaca joaca si iar joaca!

  2018,03,07

  Joaca, joaca si iar joaca! Asa incepe totul. Asa incepem sa cunoastem, sa descoperim, sa radem, sa invatam sa ne autodepasim. Pe scurt: sa fim mai fericiti. Doar ca, uneori, soarele isi mai arata coltii iar vantul si ploile ne mai alunga de sub cerul liber, dar de ce am renunta doar pentru atat la miscare in voie si veselie?

  detalii