Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

Divertiland Playland se deschide cu pofta de joaca pe 20 septembrie

Chiar daca vacanta s-a incheiat, joaca ramane principala prioritate a copiilor, asa ca venim cu vesti bune! Divertiland Playland se redeschide cu o sumedenie de atractii captivante pentru prichindei, dar si pentru parinti sau bunici. Incepand cu 20 septembrie, va asteptam la cel mai mare parc de distractii acoperit din Romania sa luam joaca in serios.

De joi pana duminica, la parcul acoperit situat pe soseaua Pipera nr. 59, micutii gasesc intotdeauna ceva antrenant de facut si decorul perfect pentru desfasurarea urmatoarei misiuni de maxima importanta pe care o ticluiesc. Fie ca se lanseaza in cursa pentru locul intai pe derdelus sau pista de schi, unicele acoperite din Romania, fie ca exploreaza amanuntit secretele castelelor gonflabile sau sfideaza gravitatia la Bungee Dome, piticii nu raman niciodata fara idei, caci entuziasmul si diversitatea ii inspira mereu.

Nici parintii nu se plictisesc, deoarece in zona cu jocuri arcade ii pot pune la incercare pe cei care accepta provocarea, copii sau adulti, conteaza mai putin, distractia e garantata la mesele de foosball, Air Hockey, ping-pong sau biliard. Atelierele creative si workshop-urile nu lipsesc nici ele de pe lista de activitati captivante care stimuleaza aptitudinile, spiritul de echipa si inventivitatea piticotilor.

Cu o suprafata generoasa, colorat si antrenant, Divertiland Playland este totodata un loc exceptional pentru organizarea evenimentelor festive: aniversari, serbari, petreceri de Halloween sau Craciun si petreceri corporate, oferind de fiecare data servicii personalizate complete, fie ca este vorba de decoruri, scena, instalatie de lumini si sunet, fie ca este vorba de catering sau programe interactive.

Divertiland Playland este amplasat departe de agitatia orasului, insa este foarte accesibil. Se poate ajunge foarte usor la parcul de distractii acoperit cu autombilul, cu metroul pana la statia Aurel Vlaicu, de unde drumul poate fi continuat, pret de cateva sute de metri, cu autobuzele RATB 112 si 135, pana la statia Marin Dracea.

Va asteptam, asadar, pe fiecare final de saptamana la Divertiland Playland sa dam frau liber imaginatiei si sa luam joaca in serios.

Ne jucam pe bune!