Program de functionare al parcului: INCHIS | Park schedule: CLOSED

Program call center: Luni - Vineri, 10:00 – 18:00   Tel.: 021.9446   Mail: office@divertiland.ro
  • °

E loc joaca la Wine & Street Food Fest

Divertiland Water Park si Divertiland Playland participa in acest weekend la prima editie Wine & Street Food Festival, care va avea loc pe esplanada Palatului Parlamentului.

Participantii vor fi placut surprinsi sa descopere in cadrul evenimentului o zona special creata pentru cei mici cu atractii gonflabile, ateliere creative, face painting, baloane modelabile si numeroase surprize colorate si muzicale. Cea mai noua trupa pentru copii, Divertiband, va fi prezenta sambata, 21 aprilie, de la 13:30, pentru a oferi micutilor un spectacol de scena cu dans, cantec si multa veselie.

In cei 200 de metri patrati acoperiti de iarba ai locului de joaca, vizitatorii se vor putea distra in voie la jocurile gonflabile Minionii, Soarecele si Pisica, Printesele Disney sau Gradina cu Tobogan. De asemenea, copiii sunt asteptati la atelierele creative “Moristi in Vant” si “Micul Picasso”, unde vor fi stimulati sa uimeasca  prin imaginatia si indemanarea lor.

Locul de joaca de la Wine and Street Food Festival este amenajat la initiativa Carousel Events cu sprijinul Divertiland Water Park si Divertiland Playland. Spatiul dedicat celor mici va fi deschis pe toata durata festivalului.